top of page
Candy Cotton

Rónai Orsolya vagyok Ének - Hangképző tanár és coach. 26 éve kezdtem énekelni, és 20 éve tanitok. Végzettségeimet, tanulmányaimat, Budapesten és Londonban végeztem
 

Az én tanitási módszerem, az "Adj az éhezőnek egy halat, és egy napig lesz mit ennie. Adj neki egy halászhálót, és soha többé nem fog éhezni!" elven alapszik.

Mint amikor valaki beteg és gyógyszert szed ahelyett hogy az okát keresné. Ha megvan az ok, akkor meg lehet szüntetni a betegsèget. Amíg csak gyógyszert szedsz addig csak a tünetet kezeled.

Azért megyek bele a részletekbe és magyarázok el mindent A-tól Cettig az óràimon, hogy melyik gyakorlat,melyik magánhangzó és mássalhangzó mire van, mire jó, mit tudsz erősíteni,mert ha megérted hogy működik a hangod fizikailag, mentálisan, érzelmileg, érteni fogod azt is hogyan énekelj úgy, vagy kreálj olyan hangzást (már egyedül is) amit szeretnél.

A kezedben lesz a szerszámosláda, amiből kedvedre tudsz válogatni!

Sokan kezdik úgy, hogy “hány órát kell vegyek hogy…” Aki valaha elért valamit, tudja, hogy a jó eredményhez idő kell!  

A fejlődés egyéni tempóban történik, mert mindenki egyedi eset!

Ne arra figyelj mit nem tudsz még, hanem, hogy mi az amit már tudsz! (ez egy sokkal pozitívabb hozzáálláshoz és gyorsabb fejlődéshez vezető út) 

Ne hasonlitgasd magadat senkihez! Mindenkinek más az út, más a feladat!

Maga a tréning alatt, ahogy fejlődik a hang, úgy fejlődik a személyiség, és ahogy fejlődik a személyiség úgy változik az életed is a megfelelő irányba. Nő az önbizalom, és ahogy te nyilsz, úgy nyílnak a lehetőségek is az életedben. Csodálatos utazás ez! 

Végzettségem / Képesitésem:

Szórakoztató zenész / Énekes (2006)

Tanár / Pedagógus (2007)

Life coach (2015 London UK)

Best Selling iró (2019) 

Lélekhang tanácsadó (2021)

Numerológia (2022)

Studentsphotos2021.jpg
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page